Kurumlararası İşbirliğinin Bağımlılıkla Mücadelede Etkin Rolü

   



BTÜ Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü ile  Genç Fikirler Öğrenci Topluluğun işbirliğiyle düzenlenen ‘‘Bağımlılıkla Mücadelede Kurumların Rolü ve Farkındalık’ temalı seminer  4 Mart 2024 tarihinde Yıldırım Bayezid Yerleşkesi Kırmızı Salonda gerçekleştirildi.


Yeşilay Danışmanlık Merkezi Klinik Psikolog ve Bağımlılık Danışmanı Yiğitcan DURMAZ ve Sosyal Hizmet Uzmanı Büşra AYDIN, Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli  Narkorehber Mustafa Volkan TAHPUR ile Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli  Uzman Sosyolog Fatih KIŞAN’ın konuşmacı olarak yer aldığı seminerde Bağımlılıkla Mücadelede etkin rol alınmasında  kurumlararası işbirliği ve  koordinasyonunun önemi vurgulandı.


Bağımlılıkla mücadele konusunda çalışmalar yürüten ilgili kurum temsilcileri seminere katılan öğrencilere ve personele bağımlılık konusunda yürüttükleri çalışmalar ve  kurumsal rolleri  hakkında paylaşımda bulunarak katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı. BTÜ personeli ve öğrencilerinin yoğun katılımı ve ilgisiyle gerçekleştirilen seminer sonunda konuşmacılara  teşekkür belgesi takdim edildi.

12 Mart 2024