''Bağımlı Olma, Sağlıklı Ol'' Semineri Gerçekleşti

Üniversitemiz Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü ile Genç Yeşilay Topluluğu tarafından Dünya Sigarayı Bırakma Günü kapsamında  13 Şubat 2024 Salı günü Üniversitemiz Yıldırım Bayezid Yerleşkesi Kırmızı Salonda ''Bağımlı Olma,Sağlıklı Ol'' başlıklı seminer düzenlendi. Seminer açılışı Üniversitemizde gerçekleşen Bağımlılık ana temalı Kısa Film Yarışmasında üçüncülük derecesi alan ''Benim Canım'' isimli  kısa filminin seyredilmesi ile yapıldı. Günün önemi doğrultusunda tütün ürünleri kullanımının insan bedeninde yarattığı tahribatı ve sigara bağımlılığından kurtulmak için atılacak adımların dinleyicilere aktarıldığı seminer Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Azize ÇELEBİ SELÇUK' un değerli sunumu ile gerçekleşti.

16 Şubat 2024